Bra recept!

  Fisk på franskt vis med gräslök  
  4 portioner
 
 
   
 500 gr fiskfilé (torsk el liknande fisk)
1 stor knippa gräslök eller drygt 1 halvt paket frusen går också bra
2 tomater
2 dl crème fraiche
2 dl mjölk
1 fiskbuljongtärning eller grönsaksbuljong
1 msk fransk senap

 

 
  Hacka gräslöken. Skär fisken i bitar. Dela tomaterna i halvor, kärna ur o skär i bitar, Vispa ihop crème fraiche, mjölk, buljongtärning, gräslök o senap i en traktörpanna. Låt det koka ihop o lägg i fisken. Låt allt sjuda på svag värme 4-5 minuter. Lägg i tomaterna o låt dem bli varma. Servera fisken med pressad potatis.
 
 

Jag har försökt att byta ut några ingredienser men det blir inte bra, så försök att ha allt hemma så blir det en mycket god rätt som även barn gillar skarpt.

 

 
 

 

 
 

 

 
     
  Tillbaka till matsidan Skriv ut
     
  Portfolio   Kunder Recept  Kontakt  Fine Art Photography